Tampilan Cooler
Pembuat Es Rumah Tangga
Freezer
Kulkas Retro Kab
Kulkas Mini Kab

Produk Unggulan

  • Commercial refrigerated Tampilan Cooler

    Commercial refrigerated Tampilan Cooler

    Cooler Tampilan sing didinginkan komersial kanthi desain kompak, countertop nyedhiyakake para pelanggan lan tampilan tingkat mripat. Seri tampilan countertop mini kanthi kanopi cahya sing cocog kanggo merek produk, pariwara utawa logo sing cocog kanggo promosi dodolan impuls.

  • Komersial bir countertop Tampilan Cooler

    Komersial bir countertop Tampilan Cooler

    Iki Komersial bir countertop Tampilan Cooler karo kompak, desain countertop menehi pelanggan karo lan mripat-tingkat tampilan isi. Seri tampilan countertop mini kanthi kanopi cahya sing cocog kanggo merek produk, pariwara utawa logo sing cocog kanggo promosi dodolan impuls.

  • Mini Retro tampilan adhem

    Mini Retro tampilan adhem

    Coolers tampilan mini retro kaca lawang iki bisa nggawa soko sethitik beda, lagi dirancang karo tampilan estetis lan inspirasi dening gaya retro, kang solusi sampurna kanggo sawetara bar, klub, restoran, losmen sing decorated karo gaya Vintage.

  • Retro tampilan adhem

    Retro tampilan adhem

    Coolers tampilan retro kaca lawang iki bisa nggawa soko sethitik beda, lagi dirancang karo tampilan estetis lan inspirasi dening gaya retro, kang solusi sampurna kanggo sawetara bar, klub, restoran, losmen sing decorated karo gaya Vintage.

  • dispenser wedang komersial

    dispenser wedang komersial

    Dispenser Minuman KomersialMesin dispenser minuman komersial minuman dingin digawe nganggo awak utama stainless steel lan tangki PC bahan pangan, dadi pelindung kesehatan sing gampang diresiki lan gampang diresiki. Isine 1-3 tangki 12liter kanthi godhong campuran puteran 360 derajat. Iku adopts sistem cooling cepet karo 45-54â thermostatic controller. Kajaba iku, dilengkapi gagang push, tray sing bisa dicopot, ventilasi udara sing bisa dibuwang panas lan sikil nonslip. Mesin iki minangka pembantu sing kudu duwe kapasitas sing cukup kanggo kabutuhan saben dina.

  • Retro 52 liter tampilan adhem

    Retro 52 liter tampilan adhem

    Iki retro 52 liter tampilan adhem karo lawang kaca pindho lapisan, kulkas wedang Mini iki fitur sistem kontrol cooling pangguna-loropaken sing ngijini sampeyan kanggo nyetel suhu antarane 0-10C. Ukuran kompak ndadekake becik kanggo setelan apa wae kanthi kapasitas kanggo nampung kaleng minuman ringan, bir utawa minuman liyane sing disenengi. Iki dilengkapi eksterior sing prasaja lan ora bermerek ing pilihan ireng utawa putih sing cocog kanggo omah, toko, bisnis utawa hotel, uga desain khusus sing bakal ditrapake sawise adol.

  • Kulkas Mini Bar 75 Liter

    Kulkas Mini Bar 75 Liter

    Kulkas Mini Bar 75 Liter iki minangka salah sawijining kulkas bar sing bisa nyediakake omben-omben lan bir ing musim panas nganggo kulkas mini bar. Gaya kasebut kompak, countertop utawa ukuran gedhe ing ngisor counter kanthi pilihan sampeyan. Kulkas mini bar uga nyedhiyakake layanan branding, cocok kanggo omah, toko, bisnis utawa hotel, uga salah sawijining desain khusus sing bakal ditrapake.

  • Rumah Tangga Mini Ice Maker

    Rumah Tangga Mini Ice Maker

    Pembuat Es Mini Rumah Tangga paling anyar digawe ing China. Mesin pembuat es mini Rumah Tangga nggawe nganti 26.5lb saka es persagi cilik utawa gedhe kanthi bentuk peluru saben dina lan kanthi efisien nggawe 9 es sajrone 6 menit. Tampilan gedhe ngidini sampeyan ndeleng proses nggawe es.

  • Mini Bar Countertop Tampilan Cooler

    Mini Bar Countertop Tampilan Cooler

    This mini Bar countertop display cooler with double layer glass door, this Mini beverage fridge features a user-friendly cooling control system that allows you to adjust the temperature between 0-10C . The compact size makes it ideal for any setting with the capacity to hold up cans of soft drink, beer or any other beverage you like. This comes with a simple, unbranded exterior in your choice of either black or white making it suitable for any home, retail, business or hotel setting as well as one off custom designs to be applied post-sale.

Produk anyar

42l Mini Countertop Tampilan Cooler

42l Mini Countertop Tampilan Cooler

Iki 42L mini countertop tampilan adhem karo kompak, desain countertop menehi pelanggan karo lan mripat-tingkat tampilan isi. Seri tampilan countertop mini kanthi kanopi cahya sing cocog kanggo merek produk, pariwara utawa logo sing cocog kanggo promosi dodolan impuls.

Slim Wedang Tampilan Cooler

Slim Wedang Tampilan Cooler

minuman slim nampilake desain adhem dening coolers slim dhuwur kanggo panyimpenan ngombe lan ditampilake khusus ing wilayah cilik, nganggo utawa tanpa kothak cahya ing ndhuwur kanggo branding Solusi branding liyane kayata stiker karya seni ing awak, logo ukir ing lawang kaca kasedhiya kanggo upgrade Panjenengan promosi uga. solusi siji-mandeg kanggo cooling biaya-efektif lan luwih saka 200 merek beda ing donya milih kita minangka partner long-term sing.

Kulkas Mini Bar Bir

Kulkas Mini Bar Bir

Ningbo Jiahao minangka produsen kulkas bar mini bir terkemuka lan pemasok ing China. We wis specialized ing tampilan adhem kanggo akèh taun. Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. Lan kabeh produk kita bisa kurban layanan branding. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

gaya retro tampilan mini adhem

gaya retro tampilan mini adhem

Patang kaca retro gaya tampilan mini coolers bisa nggawa soko sethitik beda, lagi dirancang karo tampilan estetis lan inspirasi dening gaya retro, kang solusi sampurna kanggo sawetara bar, klub, restoran, losmen sing decorated karo gaya Vintage. . Saben uwong katon nggumunke lan modern kanggo narik kawigaten para pelanggan yen digunakake kanggo bisnis sampeyan nyedhiyakake omben-omben lan panganan. Kabeh kulkas gaya retro iki ora butuh akeh ruang ing toko utawa restoran sampeyan.

mesin slush branding

mesin slush branding

Mesin slush brandingMesin slush branding paling apik nawakake layanan branding, kita bisa nawakake macem-macem warna kanthi stiker kanggo promosi minuman sampeyan. Seri kalebu 10,12,15 liter karo 1-3 tank kanggo request beda.

retro 46L Mini Wine Cooler

retro 46L Mini Wine Cooler

Iki retro 46l mini anggur adhem karo 1.7cu.ft kanggo abang utawa putih botol anggur kapasitas, uga luwih apik kanggo kaleng bir lan wedang storage.mini anggur adhem bisa nyimpen macem-macem kaleng ombenan utawa anggur chilled tanpa njupuk akeh banget papan ing ngarep , asrama, bar utawa kantor. Bisa ngemot 50-60 kaleng minuman ukuran standar. Desain lawang kiwa lan tengen sing bisa diijolake nggampangake pilihan lokasi panyimpenan, adaptasi karo kabutuhan kualitas wong sing beda lan lokasi sing beda.

Four Kaca Tampilan Cooler

Four Kaca Tampilan Cooler

Papat tampilan kaca iki adhem karo multi-werna, materi, sawijining cocok kanggo komersial show, eceran, bisnis utawa hotel setelan uga salah siji saka desain khusus kanggo logo promotion.the kulkas showcase mini menehi stiker branding, engraved akrilik logo ing kaca etc.

Dispenser Tong Bir

Dispenser Tong Bir

Dispenser tong bir iki wis dirancang khusus kanggo panggunaan omah lan komersial lan sepi lan 25% luwih efisien energi, dadi salah sawijining dispenser bir sing paling apik ing pasar kanggo panyimpenan bir. Nelpon suhu manual sing ana ing njero kabinet ngidini sampeyan nyetel suhu internal antarane 0-10 derajat, menehi daya kanggo nyiyapake bir ing suhu sing cocog.

News